Zmeură Stripteuze
Zmeura stripteuze ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 24 și costă 7 cenți pe porție. O porție conține 66 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați margarina de băț, albusul de ou, zahărul granulat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 11%. Încercați Zmeură Stripteuze, Cartofi caramelizați" brânză cremă de zmeură cupe de pâine prăjită franceză cu sirop de zmeură, și Granola de caise și zmeură gratinată cu iaurt cu miere de zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Bateți zahărul granulat și untul cu un mixer la viteză medie până se amestecă bine (aproximativ 5 minute).
Adăugați 1 1/2 lingurițe de vanilie și albus de ou; bate bine. Turnați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Combinați făina, amidonul de porumb, praful de copt și sarea, amestecând bine cu un bici.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr, amestecând până se amestecă bine. (Aluatul va fi rigid.)
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Împărțiți aluatul în jumătate.
Rotiți fiecare porție într-un jurnal de 12 inci.
Așezați buștenii la 3 centimetri distanță pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Formați o indentare adâncă de 1/2 inci pe lungimea fiecărui buștean folosind un deget arătător sau capătul unei linguri de lemn. Lingura se păstrează în centru.
Coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți jurnalele pe o placă de tăiere.
Combinați zahărul pudră, sucul de lămâie și extractul de migdale; amestecați bine cu un bici.
Amestecați amestecul de zahăr peste buștenii calzi. Tăiați imediat fiecare jurnal în diagonală în 12 felii. (Nu separați felii.) Se răcește 10 minute; felii separate.
Transferați feliile în rafturi de sârmă. Se răcește complet.