Zmeura Stripteuze

Zmeura Stripteuze
Raspberry Strippers ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 66 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, zahăr pudră, albuș de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Caramel Cartofe" zmeură cremă de brânză cupele de pâine prăjită franceză cu sirop de zmeură, Gratin de granola de caise și zmeură cu iaurt cu miere de zmeură, și Zmeură Shortbread Hearts & Zmeură Cremă De Brânză Marshmallow Dip.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți zahărul granulat și untul cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați 1 1/2 lingurițe de vanilie și albuș de ou; bate bine. Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
4
Combinați făina, amidonul de porumb, praful de copt și sarea, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr, amestecând până se omogenizează bine. (Aluatul va fi rigid.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
6
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Împărțiți aluatul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Rulați fiecare porție într-un buștean de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
8
Așezați buștenii la distanță de 3 inci pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Formați o adâncitură de 1/2 inch pe lungimea fiecărui buștean folosind un deget arătător sau capătul unei linguri de lemn. Lingura păstrează în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ConservăConservă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Lingura De LemnLingura De Lemn
9
Coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți buștenii pe o tăietură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
11
Combinați zahărul pudră, sucul de lămâie și extractul de migdale; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
12
Stropiți amestecul de zahăr peste buștenii calzi. Tăiați imediat fiecare buștean în diagonală în 12 felii. (Nu separați feliile.) Se răcește 10 minute; felii separate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
13
Transferați felii pe rafturi de sârmă. Se răcește complet.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista