Zmeura Stripteuze
Raspberry Strippers ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 66 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, zahăr pudră, albuș de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Caramel Cartofe" zmeură cremă de brânză cupele de pâine prăjită franceză cu sirop de zmeură, Gratin de granola de caise și zmeură cu iaurt cu miere de zmeură, și Zmeură Shortbread Hearts & Zmeură Cremă De Brânză Marshmallow Dip.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Bateți zahărul granulat și untul cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
Adăugați 1 1/2 lingurițe de vanilie și albuș de ou; bate bine. Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, amidonul de porumb, praful de copt și sarea, amestecând bine cu un tel.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr, amestecând până se omogenizează bine. (Aluatul va fi rigid.)
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Împărțiți aluatul în jumătate.
Rulați fiecare porție într-un buștean de 12 inci.
Așezați buștenii la distanță de 3 inci pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Formați o adâncitură de 1/2 inch pe lungimea fiecărui buștean folosind un deget arătător sau capătul unei linguri de lemn. Lingura păstrează în centru.
Coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți buștenii pe o tăietură.
Combinați zahărul pudră, sucul de lămâie și extractul de migdale; se amestecă bine cu un tel.
Stropiți amestecul de zahăr peste buștenii calzi. Tăiați imediat fiecare buștean în diagonală în 12 felii. (Nu separați feliile.) Se răcește 10 minute; felii separate.
Transferați felii pe rafturi de sârmă. Se răcește complet.