Zmeura Lady Martini

Zmeura Lady Martini
Zmeura Lady Martini ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 1 și costă 2,37 USD pe porție. O porție conține 287 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă de la Toateretete are 11 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați lichior amaretto, lichior cu aromă de zmeură, zmeură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Lychee Lady Cocktail – un martini Tropical de pe insulă, Lychee Lady Cocktail – un martini Tropical de pe insulă, și Pink Lady: Cocktail De Tort De Zmeură.

Instrucțiuni

1
Combinați lichiorul amaretto, lichiorul cu aromă de cafea, lichiorul cu aromă de zmeură și cuburile de gheață într-un agitator de cocktail. Acoperiți, agitați și turnați într-un pahar de cocktail.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior AmarettoLichior Amaretto
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
3/4 Cană Iaurt Portocale3/4 Cană Iaurt Portocale
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
2
Garnisiți cu zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista