Ziua Recunostintei Wild Turcia din ' Wild Chef

Ziua Recunostintei Wild Turcia din ' Wild Chef
Ziua Recunostintei Wild Turcia din ' Wild Chef este un fără lactate felul principal. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 104G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 948 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, bulion de pui, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Curcan sălbatic cu orez sălbatic și umplutură de cireșe, Iepure fiert cu cidru cu mere și CR fra fra fra fra de la ' The Wild Chef, și Ceapă sălbatică murată cu miere și rozmarin sălbatic.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F (180 C). Faceți jumătate din grăsimea tocată încet într-o tigaie saut cu fundul greu. Rezervați și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FatbackFatback
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Uscați curcanul foarte bine cu prosoape de hârtie. Folosind o perie, acoperiți exteriorul cu o parte din grăsimea tocată caldă și condimentați bine cu sare și piper în interior și în exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
FatbackFatback
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
3
Încălziți restul de grăsime tocatăînapoi pe mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FatbackFatback
4
Se adaugă ceapa și se condimentează cu sare și piper. Gatiti 5 minute, amestecand ocazional, apoi adaugati telina si gatiti inca 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
5
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
6
Se ia de pe foc și se adaugă pâinea prăjită. Se umezește cu stoc și se adaugă ierburile tocate. Gustați cuburile de pâine și adăugați mai mult bulion și ierburi după cum este necesar—ar trebui să fie umede și gustoase. Umpleți ușor cavitatea curcanului cu acest amestec și acoperiți pieptul cu feliile rămase de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
FatbackFatback
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
7
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, într-o tigaie grea și dați-l la cuptor. Prăjiți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Scoateți grăsimea din spate, ridicați temperatura cuptorului la 375 buc.F (190 buc. C) și continuați să prăjiți timp de 1 oră pentru a rumeni sânul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FatbackFatback
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Scoateți curcanul imediat ce înregistrează 160 de metri cubi f (71 de metri cubi C) pe un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a coapsei, departe de os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
10
Lăsați curcanul să se odihnească cel puțin 20-30 de minute înainte de a-l tăia peste bob cu un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate40
Revista