Rețeta Ziti de lămâie coaptă ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Această rețetă servește 10 și costă 2,87 USD pe porție. O porție conține 780 calorii, 24g de proteine, și 54g de grăsime. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați pancetta, parmezan, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Ziti La Cuptor, Ziti La Cuptor, și ziti la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 pe 9 pe 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm la mușcătură, amestecând ocazional, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați pancetta și gătiți până se rumenesc și crocante, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură pliată, scoateți pancetta și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Pentru sos: într-o cratiță de 2 litri, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați făina și amestecați până se omogenizează, aproximativ 2 minute. Adăugați treptat laptele, amestecând constant pentru a preveni bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Adăugați coaja de lămâie. Se fierbe la foc mediu, amestecând constant, până când sosul se îngroașă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați parmezanul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Într-un castron mare, combinați sosul de brânză, pancetta gătită, pastele, busuiocul și cimbru. Aruncați până când ingredientele sunt acoperite. Se amestecă sucul de lămâie. Se amestecă amestecul în vasul de copt pregătit și se presară cu mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Pentru topping: într-un castron mic, combinați pesmetul și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Presărați toppingul peste amestecul de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
13
Stropiți blatul cu ulei de măsline și coaceți până când blatul se rumenesc, 25 de minute. Se răcește timp de 10 minute și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.