Ziti cu măsline și roșii uscate la soare
Ziti cu măsline și roșii uscate la soare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 6 și costă 94 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 353 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, usturoi, măsline grecești și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Roșii Uscate La Soare, Măsline Și Ricotta, și Fougasse cu măsline și roșii uscate la soare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana la al dente.
Între timp, așezați roșiile uscate la soare, măslinele, pătrunjelul, uleiul de măsline, fileurile de hamsii și usturoiul într-un castron mare de servire.
Transferați în vasul de servire și aruncați cu sosul.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon