Zinfandel Gravy
Zinfandel Gravy ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 568 calorii, 68G de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare, bulion de pui, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Picior de miel prăjit cu pui zdrobiți și sos de Zinfandel, Zinfandel Mop, și Strawberry Zinfandel Fleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - un 5-la 6-qt. tigaie, combinați măruntaiele, gâtul, ceapa, morcovii, țelina și 1/2 cană bulion. Gatiti, acoperit, la foc mediu-mare, 20 de minute. Descoperi; gatiti la foc mare, amestecand des pe masura ce lichidul se evapora, pana cand maruntaiele si legumele se rumenesc si bucatile rumenite se lipesc de tigaie, 5 pana la 8 minute.
Adăugați încă 1/2 cană de bulion și amestecați pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti si rumeniti, neacoperiti, ca inainte.
Adăugați restul de 3 1/2 căni de bulion, 2 căni de Zinfandel, coaja de portocală și piper la tigaie. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 1 până la 1 1/2 ore.
Adăugați amestecul de mere din cavitatea curcanului afumat cu vin; aduceți la fierbere. Se reduce focul și se fierbe, acoperit, 5 minute.
Se toarnă amestecul de bulion printr-o strecurătoare fină într-un bol. Aruncați conținutul filtrului. Măsurați bulionul; dacă este necesar, adăugați suficiente sucuri de tigaie de curcan pentru a face 5 1/2 căni. În tigaie, amestecați amidonul de porumb cu 1/4 cană de apă și restul de 3/4 cană de vin. Se amestecă amestecul de bulion și se gătește, amestecând, la foc mare până la fierbere, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare după gust.