Zi Specială Crab Mucegai
Zi specială crab mucegai este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 16 porții. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 182 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, apă, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Makeover Crab Aperitiv Mucegai, Baie Specială De Crab, și Salată Specială De Crab.
Instrucțiuni
Procesați țelina, ceapa verde și crabul într-un robot de bucătărie până se toacă fin, aproximativ 30 de secunde.
Presărați gelatina peste apă rece într-un bol mic; lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Aduceți supa de pui la foc mic într-o cratiță la foc mediu-mic; amestecați amestecul de gelatină în supă, dizolvându-se complet.
Se ia de pe foc și se răcește până se încălzește ușor. Se amestecă crema de brânză și maioneza în amestecul de supă până se omogenizează; se amestecă sosul Worcestershire și sosul fierbinte în amestecul de supă.
Se toarnă amestecul de supă în robotul de bucătărie cu amestec de crab și se procesează până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Se toarnă într-o matriță cu 5 căni. Se răcește la frigider până se fixează, aproximativ 4 ore.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este de la A La Z Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.