Zesty Sloppy Joes

Zesty Sloppy Joes
Rețeta Zesty Sloppy Joes este gata în aproximativ 1 oră și 25 de minute și este cu siguranță o opțiune spectaculoasă fără lactate pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 1,2 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 25. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17 g de proteine, 16 g de grăsimi și un total de 336 de calorii. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Dacă aveți la îndemână ceapă, ardei gras, 1 cutie (15 uncii) sos de roșii gros și zestor și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 36%. Sloppy Chori-Joes (Chorizo Sloppy Joes), Mushy Joes (Sloppy Joes Meatless Cousin) (Meatless Monday) și Mushy Joes (Sloppy Joes Meatless Cousin) (Meatless Monday) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare sau un cuptor olandez, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai devine roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați piper verde. Gatiti si amestecati 5 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
3
Adăugați următoarele 10 ingrediente; aduce la fierbere. Reduce caldura; se acoperă și se fierbe timp de 1 oră, amestecând din când în când.
4
Serviți pe chifle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Zinfandel

Pinot Noir, Malbec și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sloppy Joe. Toate aceste vinuri roșii se potrivesc bine cu carne tocată de vită și sos de roșii. Ai putea încerca Domaine Ravaut: Vinul Grand Cru Hautes Mourottes Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 79 de dolari pe sticlă.
Domaine Ravaut: Vin Grand Cru Hautes Mourottes Pinot Noir
Domaine Ravaut: Vin Grand Cru Hautes Mourottes Pinot Noir
O nuanță roșiatică de bronz dezvăluie vârsta acestui vin, dar are încă din plin viață. Un nas profund și bogat sugerează cireșe negre coapte, cuișoare și cassis. După ce vinul a avut timp să respire, începe să dezvăluie și mai multe condimente și fructe. Bea frumos acum, dar probabil că va rămâne atractiv cel puțin până în 2019.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții25
Scor De Sănătate6
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista