Zeppole
Zeppole este o garnitură care servește 6. O porție conține 350 de calorii , 6 g de proteine și 21 g de grăsimi . Pentru 1,5 USD per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 11 fani. Un amestec de boabe de vanilie, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de remarcabil cu lingură de 30% . Rețete similare sunt.
Instrucțiuni
Deschideți boabele de vanilie pe lungime. Folosind spatele unui cuțit, răzuiți interiorul boabei de vanilie pentru a colecta semințele. Răzuiți semințele de boabe de vanilie într-un castron mic.
Adăugați 1/2 cană de zahăr și scorțișoară și amestecați pentru a se combina. Pune deoparte.
Într-o cratiță medie, combinați untul, sarea, 3 linguri de zahăr și apa la foc mediu. Se aduce la fierbere. Luați tigaia de pe foc și adăugați făina. Puneți tigaia pe foc și amestecați continuu până când amestecul formează o minge, aproximativ 3 până la 5 minute.
Transferați amestecul de făină într-un bol mediu. Folosind un mixer de mână electric la viteză mică, adăugați ouăle, câte unul, încorporând fiecare ou complet înainte de a adăuga următorul. Bate până se omogenizează. Dacă nu se prăjește imediat, se acoperă cu folie de plastic și se păstrează la frigider.
Între timp, turnați suficient ulei într-o tigaie mare pentru a ajunge la o adâncime de 2 inci.
Încălziți uleiul la foc mediu până când un termometru pentru prăjire înregistrează 375 de grade F.
Folosind o linguriță mică de înghețată sau 2 linguri mici, aruncați cu grijă aproximativ o lingură de aluat în uleiul de măsline fierbinte, prăjiți în reprize. Întoarceți zeppole o dată sau de două ori, gătiți până când devin aurii și umflați, aproximativ 5 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Se amestecă cu scorțișoară-zahăr. Aranjați pe un platou și serviți imediat.