Zară-usturoi piure de cartofi este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Acest fel de mâncare are 244 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Uimitor Zară Usturoi Piure De Cartofi, Cartofi piure de usturoi Bennigan – este ușor să faceți cartofi piure de usturoi, și Zară Piure De Cartofi.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu; adăugați usturoiul și sotati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați zară și următoarele 3 ingrediente. Gatiti, amestecand constant, 5 minute sau pana cand se incalzeste bine. Se amestecă cartofii până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
3
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit piure de cartofi minereu-Ida.