Zară - supă de porumb cu creveți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de lapte de porumb cu creveți. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatarian are 108 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 15 și costă 84 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare și piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Supă Rece De Porumb Și Creveți, Supă răcită de porumb și creveți, și Supă rece de porumb și creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți creveții într-o cratiță medie.
Se toarnă suficientă apă rece pentru a acoperi cu 1 inch și se adaugă un vârf de sare. Se aduce la foc mic la foc mediu și se gătește, neacoperit, până când creveții sunt roz și ondulați, aproximativ 7 minute.
Scurgeți și uscați cu prosoape de hârtie.
Se transferă într-un castron, se acoperă și se dă la frigider până se pregătește să servească supa.
Cald 2 Linguri. ulei într-o oală mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, 6 până la 8 minute.
Adăugați restul de 1 lingură. ulei, usturoi, praf de chili și chimen și gătiți, amestecând, până la parfum, aproximativ 1 minut. Ridicați căldura la mediu-mare. Se amestecă porumbul și se sotează până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se răcește ușor.
Transferați jumătate din amestecul de porumb într-un robot de bucătărie sau blender.
Adăugați 1 cană zară și piure până se omogenizează, cel puțin 2 minute, oprindu-se și răzuind ocazional părțile laterale.
Transferați într-un castron mare și amestecați jumătatea rămasă din amestecul de porumb și restul de zară. Condimentează bine cu sare și piper. Se acoperă și se dă la frigider până se răcește bine, cel puțin 2 ore.
Se servește în boluri răcite, garnisite cu creveți.