Nevoie de un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan hor d ' oeuvre? Zarurile cu lămâie-afine ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 43 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, apă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Brânză Răspândit Zaruri, Cum să tăiați și să înghețați ardeii grași, și Supă de morcov Ivory cu un zar fin de morcovi portocalii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați zahărul și apa într-o cratiță mică; aduceți la fierbere, amestecând constant. Se fierbe 30 de secunde, se scoate de pe foc și se lasă să se răcească 510 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Amestecați sucul de lămâie și iaurtul într-un bol mare; adăugați sirop de zahăr și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Elixir G
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați afine. Puneți o lingură într-o tavă cu cuburi de gheață de 15 numere (siliconul funcționează cel mai bine) și adăugați bețe pop; înghețați aproximativ 3 ore sau până când este ferm.