Zahăr brun și șuncă glazurată cu ananas

Zahăr brun și șuncă glazurată cu ananas
Zahărul brun și șunca glazurată cu ananas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 198g de proteine, 153G de grăsime, și un total de 2694 calorii. Pentru $ 4.45 pe portie, această rețetă acoperă 62% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, șuncă, ananas și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi ananasul, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ananas ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 85%. Rețete similare sunt Zahăr brun și ananas suc de fructe ghindă prăjită cu unt brun condimentat, Șuncă Glazurată Cu Zahăr Brun, și Șuncă Glazurată Cu Zahăr Brun.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Așezați șunca, tăiată cu fața în jos, într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Tăiați pielea de pe ananas cu un cuțit ascuțit și tăiați orice pete maronii de piele lăsate în urmă. Feliați ananasul în felii de 1/2 inci și tăiați miezurile din felii. Puneți feliile pe șuncă cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Coaceți șunca în cuptorul preîncălzit până când un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă a șuncii citește 140 grade F (60 grade C), 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
În timp ce șunca se coace, amestecați sucul de ananas și zahărul brun într-un vas ceramic sau de sticlă sigur cu microunde și cuptor cu microunde la putere medie până când glazura fierbe și ușor îngroșată. Lucrați cu atenție, deoarece glazura va fi lipicioasă și foarte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
UmărUmăr
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se toarnă aproximativ jumătate din glazură uniform peste șuncă și ananas cu aproximativ 1 oră înainte de sfârșitul coacerii; se toarnă restul peste șuncă cu aproximativ 30 de minute înainte de sfârșitul coacerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții3
Scor De Sănătate69
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista