Zahăr brun și șuncă glazurată cu ananas
Zahărul brun și șunca glazurată cu ananas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 198g de proteine, 153G de grăsime, și un total de 2694 calorii. Pentru $ 4.45 pe portie, această rețetă acoperă 62% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, șuncă, ananas și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi ananasul, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ananas ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 85%. Rețete similare sunt Zahăr brun și ananas suc de fructe ghindă prăjită cu unt brun condimentat, Șuncă Glazurată Cu Zahăr Brun, și Șuncă Glazurată Cu Zahăr Brun.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Așezați șunca, tăiată cu fața în jos, într-o tigaie.
Tăiați pielea de pe ananas cu un cuțit ascuțit și tăiați orice pete maronii de piele lăsate în urmă. Feliați ananasul în felii de 1/2 inci și tăiați miezurile din felii. Puneți feliile pe șuncă cu scobitori.
Coaceți șunca în cuptorul preîncălzit până când un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă a șuncii citește 140 grade F (60 grade C), 1 1/2 până la 2 ore.
În timp ce șunca se coace, amestecați sucul de ananas și zahărul brun într-un vas ceramic sau de sticlă sigur cu microunde și cuptor cu microunde la putere medie până când glazura fierbe și ușor îngroșată. Lucrați cu atenție, deoarece glazura va fi lipicioasă și foarte fierbinte.
Se toarnă aproximativ jumătate din glazură uniform peste șuncă și ananas cu aproximativ 1 oră înainte de sfârșitul coacerii; se toarnă restul peste șuncă cu aproximativ 30 de minute înainte de sfârșitul coacerii.