Zahăr brun și somon de muștar

Zahăr brun și somon de muștar
Zahărul brun și somonul de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,97 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 272 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți sare kosher, file de somon tăiat în centru, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este mare. Încercați Somon cu zahăr brun și glazură de muștar, Somon cu muștar și glazură de zahăr brun, și Somon cu muștar și glazură de zahăr brun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul pentru grătarul indirect. Dacă utilizați un grătar pe gaz, încălziți o parte la medie-mare și lăsați o parte fără căldură. Dacă utilizați un grătar de cărbune, aranjați cărbuni fierbinți pe ambele părți ale grătarului de cărbune, lăsând un spațiu gol în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Combinați primele 7 ingrediente, amestecând până se amestecă bine.
3
Întindeți amestecul de muștar peste pește; lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Îndepărtați cu grijă grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Așezați o tigaie de folie de aluminiu de unică folosință pe partea neîncălzită a grătarului. Întoarceți cu grijă grătarul la grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Așezați peștele, cu pielea în jos, pe grătarul peste partea neîncălzită. Închideți capacul; grătar 30 minute sau până la fulgi de pește cu ușurință atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Scoateți peștele din grătar introducând o spatulă între piele și pește. Aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate68
Revista