Za ' atar - Cod frecat cu piure picant de naut și dovlecei la grătar
Za ' atar - Codul frecat cu piure picant de năut și dovlecei la grătar este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 541 calorii, 41G de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți usturoi, condimente za ' atar, cod și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Încercați Dovlecei prăjiți-Dip de năut cu Za ' atar, Dovlecei la grătar cu Labneh de lămâie și Za ' atar, și Kofta Picante De Vită Cu Piure De Năut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți năut, habanero, usturoi, tahini și 1/4 cană suc de lămâie într-un robot de bucătărie sau blender. Pulsul se combină cu un piure gros. Cu motorul pornit, adăugați 2 linguri de ulei de măsline într-un flux lent și constant și procesați până la omogenizare. Dacă amestecul este prea gros, adăugați o parte din lichidul de conservare rezervat pentru a obține o consistență mai subțire, dar robustă, asemănătoare sosului. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Habanero Chili
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tahini
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe jumătate din grătarul de cărbune. Alternativ, setați jumătate din arzătoarele unui grătar pe gaz la foc mare. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Așezați dovleceii într-un castron mare și stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline și restul de 1/4 cană de suc de lămâie. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați dovleceii peste partea fierbinte a grătarului, perpendicular pe grătarele grătarului. Gatiti pana se carbonizeaza bine, aproximativ 2 minute, apoi intoarceti si gatiti pana cand a doua parte este carbonizata, cu 1 pana la 2 minute mai mult. Puneți deoparte pe o farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Stropiți fileurile de cod cu restul de 1 1/2 linguri de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper și se freacă cu condimente za ' atar. Când uleiul strălucește, adăugați fileuri de pește și gătiți fără să vă mișcați până se rumenesc bine pe prima parte, aproximativ 3 minute. Întoarceți cu grijă cu o spatulă metalică flexibilă și gătiți pe a doua parte până când este gătită, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
File De Pește
Jumătate De Pungă Mărimea 41 Creveți Prefierți și Decojiți
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Așezați o bucată generoasă de piure de năut pe fiecare dintre cele patru farfurii individuale. Puneți pește deasupra, alături de dovlecei la grătar.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Scarpetta Pinot Grigio. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.