Yule slice
Yule slice este un Hor d ' oeuvre care servește 16. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără lactate și lacto ovo are 307 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food are 97 de fani. Un amestec de condimente, curmale, migdale albite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Yule Log, Yule Log, și Yule Log.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 150C / ventilator 130C / gaz
Căptușiți baza și părțile laterale ale unei cutii de pâine de 1,5 litri (una lungă și subțire este cea mai bună) cu pergament de copt.
Amestecați bine nucile și fructele uscate într-un castron mare folosind mâinile. Cerneti faina, condimentele si praful de copt, apoi adaugati zaharul si amestecati totul bine. Bateți ouăle cu vanilia, apoi adăugați la amestecul uscat, întorcând totul bine până când nu este vizibil amestecul uscat.
Întoarceți-vă în cositorul pregătit și neteziți partea superioară.
Coaceți timp de 1-1 ore, apoi răciți în staniu timp de 15 minute. Întoarceți, îndepărtați hârtia și răciți-o pe un suport de sârmă. Pudrați blatul gros cu zahăr glazură, pentru a servi.