Yam Falafels
Această rețetă face 24 de porții cu 43 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 346 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte pe bază de plante, pătrunjel, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Falafele Coapte, Falafele picante, și Falafels au four Recette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Ungeți o foaie de biscuiți sau tapetați cu hârtie pergament și lăsați-o deoparte.
Adăugați bulgar cu 3/4 cană de apă într-o oală fără căldură și lăsați deoparte să se înmoaie. Între timp, gătiți ignamul până când furculița este fragedă prin aburire, microunde sau fierbere (decojirea pielii este opțională). Folosind bătătoare de mână sau un tocător de cartofi, amestecați ignamul gătit cu laptele care nu este lactat până când consistența este ca piureul de cartofi și lăsați deoparte. Reveniți la bulgar, care ar fi trebuit să absoarbă o parte din apă. Aduceți oala la fierbere și, odată ce fierbe, reduceți la foc mic și fierbeți. Continuați să gătiți, neacoperit, până când toată apa dispare, amestecând frecvent pentru a preveni arderea. Între timp, aruncați usturoiul, pătrunjelul, pudra de ceapă, chimenul, coriandrul, făina de naut, firimiturile de pâine și sarea într-un robot de bucătărie. Lăsați motorul să funcționeze până când este foarte sfărâmicios și condimentat.
Se amestecă amestecul de condimente cu amestecul de ignam până se combină bine. Apoi adăugați bulgar gătit. Aruncați o porție de mărimea unei linguri pe foaia de prăjituri și pulverizați cu spray de gătit. Acoperiți ușor cu folie și coaceți 20 de minute. Întoarceți bilele, respray și apoi coaceți încă 20 de minute sau până când exteriorul este crocant. În timp ce bilele de falafel se coc, faceți sos de coriandru-iaurt. Umpleți pitas calde din grâu integral cu bile de falafel, salată tocată și sosul "iaurt".Informații Nutriționale
80gfibre dietetice0. 60gzahări0. 70gproteine0. 80g