Yaki Onigiri
Yaki Onigiri ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 4 și costă 58 cenți pe porție. O porție conține 546 calorii, 11g de proteine, și 1g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Yaki-chow, Yaki Udon, și Yaki Udon.
Instrucțiuni
Udați-vă mâinile și scoateți bile de orez, aproximativ 2/3 căni de orez pe bilă, între palmele cupate. Strângeți și comprimați bilele de orez pentru a le forma într-o formă triunghiulară.
Ungeți onigiri-ul cu sosul de soia și lăsați-l deoparte până când sunteți gata de grătar. Onigiri făcute să fie făcute în avans și păstrate acoperite la temperatura camerei timp de câteva ore.
Grătiți yaki onigiri la foc mic pe marginile unui grătar, având grijă să nu ardeți orezul.
Așezați bilele cu grijă pe grătar și lăsați părțile inferioare să se întărească și să se rumenească, aproximativ 10 minute, înainte de a le răsturna. Întoarceți cu atenție cu o pereche de clești pentru a nu rupe onigiri compactate. Se rumenesc încă 10 minute pe cealaltă parte.
Serviți imediat, cu sos de soia suplimentar pentru scufundare.