Xoco Churros cu ciocolată caldă mexicană

Xoco Churros cu ciocolată caldă mexicană
Xoco Churros cu ciocolată caldă mexicană necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.38 pe portie, veți obține un desert care servește 8. O porție conține 485 calorii, 9g de proteine, și 33g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, lapte, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării Europene. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 29%. Încercați Xoco Churros cu ciocolată caldă mexicană, Churros de scorțișoară cu sos Mexican de ciocolată, și Bere mexicană cu Churros cu ciocolată Dulce de Leche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați împreună zahărul și scorțișoara. Faceți înainte: zahărul de scorțișoară poate fi făcut înainte și depozitat, într-un recipient etanș la temperatura camerei, până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
1
Într-o cratiță grea de 2 litri la foc moderat, combinați laptele sau apa și ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se încălzește, amestecând ocazional, până când ciocolata se dizolvă aproape complet (vor mai fi bucăți mici de ciocolată) și amestecul este aburit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
3
Transferați într-un blender sau utilizați un blender de imersie portabil și procesați până când amestecul este spumos și complet emulsionat, aproximativ 30 de secunde (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți). Întoarceți ciocolata fierbinte în cratiță. Când este gata de servit, se pune la foc mic, amestecând ocazional, până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată CaldăCiocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Într-o oală medie la foc moderat, amestecați untul, zahărul, sarea și 1 1/4 căni de apă. Se aduce la foc mic, amestecând pentru a topi untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți oala de pe foc și adăugați făina, amestecând energic pentru a o încorpora complet în lichid. Puneți oala la foc moderat și gătiți amestecul, amestecând continuu, până când aluatul este neted și lipicios, aproximativ 1 minut. Opriți focul și scoateți oala din arzător; acoperiți cu un capac sau folie de plastic și lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
După perioada de odihnă de 15 minute, adăugați ouăle, câte 1, amestecând cu o lingură de lemn până se încorporează complet după fiecare adăugare. Puneți aluatul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de stea de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Sac De PatiserieSac De Patiserie
1
Tapetați o foaie mare de copt cu mai multe straturi de prosoape de hârtie și așezați zahărul de scorțișoară într-un castron mic de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
BolBol
2
Într-o oală mare și grea, încălziți 3 inci de ulei până când un termometru cu grăsime adâncă înregistrează 375 F. lucrând în loturi (aproximativ 6 churros pe lot), țineți punga de patiserie chiar deasupra suprafeței uleiului fierbinte și introduceți cu grijă și ușor panglici de aluat de 4 inci direct în ulei, folosind un cuțit pentru a tăia aluatul la capătul vârfului stelei, dacă este necesar. Prăjiți churros, întorcându-se ocazional, până se rumenesc și fierte în centru, aproximativ 2 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Sac De PatiserieSac De Patiserie
CuțitCuțit
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferați așa cum ați făcut-o pe foaia de copt căptușită cu prosop de hârtie și readuceți uleiul la 375 km f între loturi. Aruncați churros în zahăr de scorțișoară și serviți cald cu ciocolata caldă mexicană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
Ciocolată CaldăCiocolată Caldă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola poate fi asociată cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. The Fableist Tempranillo cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Fabulistul Tempranillo
Fabulistul Tempranillo
Încărcat cu afine, coacăz negru și ciocolată neagră. Vinul are o senzație de gură catifelată, cu un finisaj persistent, cald și satisfăcător.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista