X-Treme Ciocolata Dublu Nuci Caramel Ladyfinger Torte

X-Treme Ciocolata Dublu Nuci Caramel Ladyfinger Torte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați X-Treme Chocolate Double Nut Caramel Ladyfinger Torte. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 784 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,83 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți domino 10-x cofetari zahăr, CR-uri de cacao, Nestl-uri de ciocolată semi-dulce și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Ladyfinger Lemon Torte, Tort De Ciocolată Dublă, și Tort De Ciocolată Dublă.

Instrucțiuni

1
Bucățele de ciocolată cu microunde la 90 de secunde sau până se topesc, amestecând la intervale de 30 de secunde; se răcește 5 minute și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
2
Împărțiți ladyfingers și stați jumătăți în jurul marginii unei tigaie cu formă de arc de 9 inci, așezând laturile rotunjite împotriva tigaiei; linia de jos a tigaiei cu jumătățile rămase. Rezerva ladyfingers rămase pentru alte utilizări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Magazin Cu 2 Recipiente A Cumparat FriscaMagazin Cu 2 Recipiente A Cumparat Frisca
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
3
Răspândiți alunele împrăștiate uniform pe ladyfingers pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea AlunelorRăspândirea Alunelor
Magazin Cu 2 Recipiente A Cumparat FriscaMagazin Cu 2 Recipiente A Cumparat Frisca
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Gatiti caramelele si 1/3 cana de frisca intr-o cratita medie la foc mic, amestecand constant, doar pana se topeste. Se amestecă nucile pecan până se acoperă; lingură amestec de caramel uniform peste răspândirea alunelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea AlunelorRăspândirea Alunelor
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Bateți 1/3 cană de cofetari zahăr și cremă de brânză într-un bol mediu la viteză medie cu un mixer electric până la pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Adăugați crme de cacao; bateți până se amestecă. Bateți în bucăți topite până se amestecă.
7
Bateți restul de 2 căni de frișcă într-un bol mediu la viteză medie cu un mixer electric până se rigidizează; pliați în amestec de brânză cremă și lingurați uniform peste stratul de caramel în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Radeți pătratele de copt cu un cojitor de legume uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
9
Se presara uniform cu 2 linguri de zahăr cofetari. Se răcește 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
10
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit Nutella pentru răspândirea alunelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea AlunelorRăspândirea Alunelor
Răspândirea Alunelor De CiocolatăRăspândirea Alunelor De Ciocolată

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista