X-Treme Ciocolata Dublu Nuci Caramel Ladyfinger Torte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați X-Treme Chocolate Double Nut Caramel Ladyfinger Torte. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 784 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,83 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți domino 10-x cofetari zahăr, CR-uri de cacao, Nestl-uri de ciocolată semi-dulce și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Ladyfinger Lemon Torte, Tort De Ciocolată Dublă, și Tort De Ciocolată Dublă.
Instrucțiuni
Bucățele de ciocolată cu microunde la 90 de secunde sau până se topesc, amestecând la intervale de 30 de secunde; se răcește 5 minute și se lasă deoparte.
Împărțiți ladyfingers și stați jumătăți în jurul marginii unei tigaie cu formă de arc de 9 inci, așezând laturile rotunjite împotriva tigaiei; linia de jos a tigaiei cu jumătățile rămase. Rezerva ladyfingers rămase pentru alte utilizări.
Răspândiți alunele împrăștiate uniform pe ladyfingers pe fundul tigaiei.
Gatiti caramelele si 1/3 cana de frisca intr-o cratita medie la foc mic, amestecand constant, doar pana se topeste. Se amestecă nucile pecan până se acoperă; lingură amestec de caramel uniform peste răspândirea alunelor.
Bateți 1/3 cană de cofetari zahăr și cremă de brânză într-un bol mediu la viteză medie cu un mixer electric până la pufos.
Adăugați crme de cacao; bateți până se amestecă. Bateți în bucăți topite până se amestecă.
Bateți restul de 2 căni de frișcă într-un bol mediu la viteză medie cu un mixer electric până se rigidizează; pliați în amestec de brânză cremă și lingurați uniform peste stratul de caramel în tigaie.
Radeți pătratele de copt cu un cojitor de legume uniform deasupra.
Se presara uniform cu 2 linguri de zahăr cofetari. Se răcește 1 oră.
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit Nutella pentru răspândirea alunelor.