Puiul Bourbon al lui Wolf este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 338 calorii, 27G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos de soia, piept de pui, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 23 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Rețete similare includ Bay Wolf Caesar, Wolf Pack Ambrosia, și Pui Bourbon picant (Minus bourbonul).
Instrucțiuni
1
Combinați sosul de soia, zahărul brun, praful de usturoi, ghimbirul măcinat, ceapa tocată uscată și whisky-ul bourbon într-o tigaie de 9x13 inci. Se amestecă bucățile de pui. Acoperiți și refrigerați, amestecând des, timp de câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
Praf De Usturoi
Praf De Ghimbir
Zahăr Brun
Sos De Soia
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Whisky
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Descoperiți puiul; se introduce în cuptorul preîncălzit. Pui ungeti la fiecare 10 minute. Gatiti pana cand sucurile se limpezesc, aproximativ 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Scoateți puiul gătit din tigaia de copt; răzuiți sucurile și bucățile rumenite din vasul de copt într-o tigaie. Se amestecă vinul alb. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand sosul este fierbinte si s-a redus usor. Se amestecă puiul; se încălzește încă 1 minut înainte de servire.