Wisconsin Slow Cooker Brats

Wisconsin Slow Cooker Brats
Wisconsin Slow Cooker Brats ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 250 de calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați bratwurst, ketchup, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Wisconsin Bere Brats, Wisconsin carne de vită și Cheddar Brats, și Carne de vită și Cheddar din Wisconsin cu ceapă fiartă cu bere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați bratwurst, bere, ceapă și ketchup într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și TocatăCutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
CeapăCeapă
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Se toarnă apă peste amestec până când totul este acoperit. Setați aragazul lent la mare și gătiți timp de 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și grătar ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Grătiți bratwurst pe grătarul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și TocatăCutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista