Wisconsin Slow Cooker Brats
Wisconsin Slow Cooker Brats ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 250 de calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați bratwurst, ketchup, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Wisconsin Bere Brats, Wisconsin carne de vită și Cheddar Brats, și Carne de vită și Cheddar din Wisconsin cu ceapă fiartă cu bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați bratwurst, bere, ceapă și ketchup într-un aragaz lent.
Se toarnă apă peste amestec până când totul este acoperit. Setați aragazul lent la mare și gătiți timp de 4 ore.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și grătar ușor cu ulei.
Grătiți bratwurst pe grătarul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 5 minute.