(Web exclusiv) runda 2: Tortellini cu ceapă caramelizată și slănină
(Web exclusiv) runda 2: Tortellini cu ceapă caramelizată și slănină necesită în jur 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2 și costă 6,53 USD pe porție. Acest curs principal are 1636 calorii, 76g de proteine, și 56G de grăsime per portie. Un amestec de ceapă, parmezan, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 84%. Încercați Pizza Cu Slănină Cu Ceapă Caramelizată, Risotto de ceapă caramelizată cu slănină, și Ceapă Caramelizată Bacon Frittata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o tigaie mare, gătiți slănina până când este crocantă aproximativ 5 minute.
Scoateți pe un prosop pentru a absorbi excesul de grăsime de slănină.
Adăugați ceapa în aceeași tigaie folosită pentru a prăji slănina și gătiți până devine maro deschis, aproximativ 10 până la 12 minute.
Adăugați tortellini în tigaie până se încălzește.
Adăugați slănina gătită, pătrunjelul și condimentați cu sare și piper, după gust.
Se transferă în vasul de servire și se acoperă cu parmezan.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Într-o oală mare, încălziți uleiul la foc mediu și adăugați ceapa, usturoiul și fulgii de ardei roșu.
Se sotează 2 minute, apoi se adaugă bulionul de vită și 3 căni de apă.
Adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția tortellini. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și lăsați să fiarbă timp de 5 minute.
Adăugați tortellini și fierbeți până când tortellini sunt gătite, încă 5 minute. Condimentează cu sare și piper, după gust. Se toarnă în boluri de servire și se servește cu Focaccia de plante, dacă se dorește.