Wasabi Crusted Scoici

Wasabi Crusted Scallops este un fără gluten, fără lactate și vegetarian felul principal. Pentru $ 4.53 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 823 calorii, 16g de proteine, și 54g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sos de chile, vin de prune, ulei de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Somon de Wasabi cu crustă Panko cu sos de cremă de wasabi portocaliu, Scoici tocite cu Pancettan peste Avocado și Wasabi, și Mușchi cu crustă Nori cu Shiitake și Wasabi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de canola la foc mediu într-o cratiță medie.
Adăugați șalotele, ghimbirul și usturoiul și gătiți, amestecând frecvent până când șalotele sunt translucide, aproximativ 5 minute.
Adăugați uleiul de susan, vinul de prune, stocul de homar, laptele de nucă de cocos, sosul dulce de chili și fierbeți până când aromele se amestecă și amestecul se reduce cu aproximativ un sfert, aproximativ 8 minute.
Adăugați piureul de mango și condimentați cu suc de lămâie și sare. Se fierbe încă 3 până la 5 minute, apoi se strecoară și se lasă deoparte într-un loc cald.
Pentru a face crusta: într-o mașină de tocat condimente sau mortar, măcinați muștarul și semințele de coriandru cu boabele de piper și mazărea wasabi. Reglați condimentul cu pulbere de wasabi și sare.
Cu puțin timp înainte de servire, rotiți scoicile în crustă.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați scoici și se fierbe până când încep să crocante, apoi flip. Gatiti scoicile pana cand sunt crocante pe toate partile. Puneți scoicile pe farfurii calde. Lingurați coulis în jurul scoicilor și serviți.