Vânat
Venison ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 1509 calorii, 32g de proteine, și 104G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.54 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de vânat măcinat, ouă, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Vânat Bourguignon (Tocană De Vânat), Venison Sliders, și Tocană De Vânat.
Instrucțiuni
Faceți amestecul" cârnați " amestecând vânat, carne de porc, ouă, pătrunjel, cimbru, rozmarin, ceapă și sare și piper, după gust.
Sotati amestecul de mezeluri la foc mediu-mare pe plita pana se rumeneste, folosind o lingura de lemn pentru a pastra textura amestecului "fin" (nu indesata) in timp ce gatiti.
Se scurge bine amestecul de carne și se lasă deoparte să se răcească.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Întindeți fiecare foaie de patiserie cu puf și tăiați fiecare dintre cele 4 foi în 4 pătrate, obținând 16 pătrate. (Acestea vor fi 4 1/2 sau 5-inch pătrat.)
Răspândiți amestecul "cârnați", pe suprafața fiecăruia dintre cele 16 pătrate și rotiți aluatul" jelly roll " (astfel încât secțiunea transversală a rolei va fi un design spiralat), sigilați aluatul pe capete prin sertizare și așezați pe o foaie de copt.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 15 minute, până se rumenesc.