Vodka Pizza
Vodka Pizza ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 384 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, conserve de roșii, oregano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 131 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pizza Margherita cu sos de roșii Vodka, Penne Alla Vodka (Pastă Cremă De Vodcă), și V & B Vodka apă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mediu până la sclipire.
Adăugați usturoi, oregano și fulgi de piper și gătiți, amestecând constant, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Adăugați roșiile. Creșteți căldura la mare, aduceți la fierbere, apoi reduceți la foc mic. Gatiti, amestecand ocazional, pana se reduce cu 1/4, aproximativ 20 de minute.
Adăugați smântână grea, creșteți căldura pentru a fierbe, reduceți la foc mic și continuați să gătiți până se reduce din nou cu 1/4, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Adăugați vodcă și gătiți timp de 7 minute.
Se ia de pe foc și se condimentează după gust cu sare și piper.
Lăsați sosul să se răcească ușor, apoi transferați jumătate din sos în borcanul unui blender. Amestec, începând cu cea mai mică viteză și crescând treptat la mare până la omogenizare completă, aproximativ 2 minute în total. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un castron mediu. Repetați cu jumătatea rămasă de sos. Sosul poate fi păstrat într-un recipient sigilat la frigider până la 1 săptămână (Vezi nota de mai sus).
Cu cel puțin 45 de minute înainte de coacere, așezați o piatră de copt sau oțel pe un suport pentru cuptor setat în poziția de sus și preîncălziți cuptorul la 550 F.
Întoarceți o singură bilă de aluat pe suprafața ușoară a făinii. Apăsați ușor aluatul într-un cerc dur de 8 inci, lăsând exteriorul cu 1 inch mai mare decât restul. Întindeți ușor aluatul drapând peste articulații într-un cerc de 12 până la 14 inci cu grosimea de aproximativ 1/4 inci.
Transferați în coaja de pizza.
Răspândiți aproximativ 3/4 cană de sos uniform pe suprafața crustei, lăsând marginea de 1/2 până la 1 inch de-a lungul marginii.
Așezați 8 până la 10 bucăți de mozzarella uniform pe suprafața pizza și împrăștiați cu 4 până la 5 frunze de busuioc.
Stropiți cu aproximativ 1 lingură de ulei de măsline extravirgin și presărați cu cu sare. Glisați pizza pe piatră sau oțel și coaceți până când brânza este topită și crusta sub burtă este maro, 6 până la 12 minute în total.
Scoateți din cuptor cu coaja de pizza metalică, transferați-o pe placa de tăiat, feliați și serviți. Repetați pașii 3 și 4 cu ingredientele rămase pentru a face 2 pizza suplimentare.