Vodcă-Friptură De Coastă Marinată

Vodcă-Friptură De Coastă Marinată
Vodka - marinat friptură coaste este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56G de proteine, 111g de grăsime, și un total de 1265 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $ 8.84 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru ziua valentin. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de friptură de coaste prime, vodcă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vodca, puteți urma acest fel principal cu Vodka Slush ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură De Oală Marinată, Penne Alla Vodka (Pastă Cremă De Vodcă), și Friptură De Porc Marinată.

Instrucțiuni

1
Puneți friptura într-o tigaie mare, cu grăsime în sus. Folosind un cuțit ascuțit, faceți 12 fante superficiale în grăsime și introduceți frunzele de dafin. Frecați vodca, sarea și piperul peste friptură și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Prăjiți carnea în treimea inferioară a cuptorului timp de 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325 și continuați să prăjiți timp de aproximativ 1 3/4 ore mai mult sau până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă înregistrează 120 pentru carnea rară până la medie-rară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Transferați friptura pe o placă de sculptură, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Puneți friptura pe o parte și rulați un cuțit lung și ascuțit între oase și carne; scoateți oasele. Întoarceți friptura cu partea dreaptă în sus. Tăiați friptura în felii groase și transferați-o în farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Se toarnă orice suc de sculptură peste carne și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate22
Revista