Vodcă-Friptură De Coastă Marinată
Vodka - marinat friptură coaste este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56G de proteine, 111g de grăsime, și un total de 1265 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $ 8.84 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru ziua valentin. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de friptură de coaste prime, vodcă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vodca, puteți urma acest fel principal cu Vodka Slush ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură De Oală Marinată, Penne Alla Vodka (Pastă Cremă De Vodcă), și Friptură De Porc Marinată.
Instrucțiuni
Puneți friptura într-o tigaie mare, cu grăsime în sus. Folosind un cuțit ascuțit, faceți 12 fante superficiale în grăsime și introduceți frunzele de dafin. Frecați vodca, sarea și piperul peste friptură și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 42
Prăjiți carnea în treimea inferioară a cuptorului timp de 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325 și continuați să prăjiți timp de aproximativ 1 3/4 ore mai mult sau până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă înregistrează 120 pentru carnea rară până la medie-rară.
Transferați friptura pe o placă de sculptură, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute.
Puneți friptura pe o parte și rulați un cuțit lung și ascuțit între oase și carne; scoateți oasele. Întoarceți friptura cu partea dreaptă în sus. Tăiați friptura în felii groase și transferați-o în farfurii.
Se toarnă orice suc de sculptură peste carne și se servește imediat.