Vitralii Cookie-Uri
Vitralii cookie - uri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 172 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr, sare, bomboane și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Vitralii Cookie-Uri, Vitralii Cookie-Uri, și Vitralii Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți untul și zahărul într-un bol mare cu un mixer la viteză medie-mare până la lumină și pufos, 3 până la 5 minute. Bateți în ou și vanilie. Reduceți viteza mixerului la scăzut; adăugați amestecul de făină în 2 loturi și bateți până când este încorporat. Împărțiți aluatul în jumătate; înfășurați în folie de plastic și refrigerați până când este ferm, cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Între timp, separați bomboanele după culoare și așezați fiecare culoare într-o pungă de plastic resigilabilă separată. Zdrobiți în bucăți mici folosind un știft; nu pulverizați.
Aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Lucrând cu 1 bucată de aluat la un moment dat, praf ușor aluatul cu făină și rulează între 2 bucăți de hârtie pergament până la aproximativ 1/8 inch grosime. La frigider până când este ușor ferm, aproximativ 15 minute.
Tăiați în forme folosind tăietori de prăjituri de 2 până la 4 inci și transferați pe foile de copt pregătite. Adunați resturile și refrigerați până când sunt ferme; reroll o dată pentru a tăia mai multe cookie-uri.
Tăiați forme din centrele cookie-urilor folosind tăietori mai mici; umpleți zonele decupate cu aproximativ două treimi pline cu bomboanele zdrobite. La frigider până la ferm, aproximativ 30 de minute.
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F.
Coaceți prăjiturile, schimbând poziția tigailor la jumătatea drumului, până când bomboanele se topesc și prăjiturile sunt doar aurii, 12 până la 15 minute.
Lăsați să se răcească 5 minute pe foile de copt, apoi transferați pe rafturi pentru a se răci complet.
Sursă foto: Johnny Miller