Vis Cremă Irlandeză

Vis Cremă Irlandeză
Vis crema irlandez ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,19 USD pe porție. Această băutură are 862 calorii, 12g de proteine, și 46G de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați unt, praf de espresso instant, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sfântului patrick. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vis De Înghețată Ceresc, Placinta De Vis Cu Crema De Ciocolata, și Vis De Gheață Cremă Portocalie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aliniați ramekinii cu folie de plastic creând o coajă și lăsând clapete lungi pentru a acoperi ramekinii mai târziu. Într-un procesator alimentar, Gingers pulssnap cookie-uri cu unt topit până când se formează mici miezuri pentru crustă. Apăsați jumătate din amestecul de firimituri cookie, împărțind uniform, ferm în partea de jos a fiecărui ramekin. Rezervați cealaltă jumătate a amestecului de firimituri pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
UntUnt
Cookie-uriCookie-uri
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Într-un castron mare, amestecați smântâna grea cu zahărul până se formează vârfuri moi. Într-un castron mare separat, adăugați pulberea de espresso și laptele condensat și amestecați până când pulberea de espresso este dizolvată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
Cremă GreaCremă Grea
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Bateți în cremă irlandeză, apoi pliați în frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Cremă IrlandezăCremă Irlandeză
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se toarnă uniform în ramekins. Top cu firimituri gingersnap rămase și se acoperă cu folie de plastic suplimentar, apăsând amestecul compact. Congelați până la setare, aproximativ 5 ore. Pentru a servi, îndepărtați folia de plastic de sus și apoi întoarceți ușor ramekins pentru a elibera desertul pe o farfurie de servire. Îndepărtați ușor folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gingersnap FirimituriGingersnap Firimituri
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Revista