Viryta (Lichior De Miere Lituanian)
Viryta (lichior de miere Lituaniană) ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 2 porții cu 3053 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $17.29 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, zahăr, lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Lichior De Miere Și Șofran, Lichior Condimentat Cu Miere Krupnik, și Honey Deuce – Cocktail US Open cu lichior de zmeură și piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți portocala și lămâia într-o mișcare circulară într-o fâșie mare.
Așezați cojile într-o zonă caldă și uscată pentru a se usca timp de 24 de ore.
Se amestecă miere, 1 cană de apă, zahăr, semințe de chimen, cuișoare, extract de vanilie, scorțișoară și nucșoară măcinată împreună într-o oală mare; aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți timp de 45 de minute.
Adăugați coji uscate de portocale și lămâie în amestecul de miere; continuați să fierbeți timp de 15 minute.
Se ia de pe foc; aruncați cojile de fructe. Se amestecă alcoolul din cereale și restul de 2 1/2 căni de apă în amestecul de miere.
Transferați amestecul într-un recipient de sticlă și acoperiți bine cu un capac.
Așezați într-un loc răcoros, ferit de lumina directă a soarelui și lăsați să se așeze, învârtind ușor recipientul la fiecare câteva zile, timp de 1 săptămână.
Se strecoară amestecul prin pânză de brânză cu două straturi pentru a îndepărta sedimentele.
Se toarnă lichiorul în sticle sau decantoare și se sigilează.