Vinetă Italiană De Vinete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Vinaigreta italiană de vinete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 155 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,31 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți garnituri: roșii de struguri, sare, busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Vinete la grătar cu vinetă de mentă, Vinete la grătar cu vinetă de rodie, și Vinete fripte cu vinetă de coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați vinetele transversal în felii de 1/2 inch; presărați părțile tăiate cu 1 1/2 lingurițe de sare.
Așezați feliile într-un singur strat pe prosoape de hârtie; lăsați să stea 1 oră.
Tăiați dovleceii și dovleceii pe lungime în felii groase de 1/8 până la 1/4 inch; pus deoparte.
Procesați 1/2 linguriță de sare, 4 linguri de ulei de măsline, usturoi tocat, busuioc tocat, mentă tocată și oțet balsamic într-un robot de bucătărie, oprindu-vă să răzuiți părțile laterale.
Clătiți feliile de vinete cu apă și uscați-le.
Ungeți feliile cu amestec de ulei de măsline, presărați cu 1/4 linguriță de sare. Aranjați vinetele într-un singur strat pe un grătar ușor uns.
Felii de vinete la grătar, acoperite cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
10 până la 12 minute sau până se rumenesc ușor, întorcând și perindând cu amestec de ulei de măsline.
Scoateți vinetele de pe grătar.
Presărați felii de dovlecei și dovlecei cu 1/4 linguriță de sare rămasă, periați cu amestec de ulei de măsline. Aranjați feliile într-un singur strat pe un grătar ușor uns.
Grătar dovlecei și felii de dovlecei, acoperite cu capac de grătar, la foc mediu-mare 5 minute; întoarceți și grătiți încă 2 minute.
Aranjați vinetele la grătar, dovleceii și dovleceii într - un strat uniform într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Se toarnă amestecul de ulei de măsline rămas peste legume. Acoperiți și răciți 8 ore.