Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Vinaigreta italiană de vinete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 155 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,31 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți garnituri: roșii de struguri, sare, busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Vinete la grătar cu vinetă de mentă, Vinete la grătar cu vinetă de rodie, și Vinete fripte cu vinetă de coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați vinetele transversal în felii de 1/2 inch; presărați părțile tăiate cu 1 1/2 lingurițe de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Sare
2
Așezați feliile într-un singur strat pe prosoape de hârtie; lăsați să stea 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
3
Tăiați dovleceii și dovleceii pe lungime în felii groase de 1/8 până la 1/4 inch; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Suc De Fructe
4
Procesați 1/2 linguriță de sare, 4 linguri de ulei de măsline, usturoi tocat, busuioc tocat, mentă tocată și oțet balsamic într-un robot de bucătărie, oprindu-vă să răzuiți părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic
Usturoi Tocat
Ulei De Măsline
Busuioc
Mentă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
5
Clătiți feliile de vinete cu apă și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Apă
6
Ungeți feliile cu amestec de ulei de măsline, presărați cu 1/4 linguriță de sare. Aranjați vinetele într-un singur strat pe un grătar ușor uns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Vinete
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Felii de vinete la grătar, acoperite cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
10 până la 12 minute sau până se rumenesc ușor, întorcând și perindând cu amestec de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
9
Scoateți vinetele de pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
10
Presărați felii de dovlecei și dovlecei cu 1/4 linguriță de sare rămasă, periați cu amestec de ulei de măsline. Aranjați feliile într-un singur strat pe un grătar ușor uns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Suc De Fructe
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
11
Grătar dovlecei și felii de dovlecei, acoperite cu capac de grătar, la foc mediu-mare 5 minute; întoarceți și grătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
12
Aranjați vinetele la grătar, dovleceii și dovleceii într - un strat uniform într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
13
Se toarnă amestecul de ulei de măsline rămas peste legume. Acoperiți și răciți 8 ore.