Vinetă De Usturoi Prăjită

Vinetă De Usturoi Prăjită
Vinaigreta de usturoi prăjită necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 15 cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 8. O porție conține 23 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de zahăr, amidon de porumb, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor foarte rău (dar încă fixabil) spoonacular de 7%. Încercați Prăjirea usturoiului în 3 pași simpli + vinetă de usturoi prăjită, Carne de porc prăjită cu vinetă de usturoi prăjită, și Vinetă De Usturoi Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați bulionul și amidonul de porumb într-o cratiță mică, amestecând cu un bici. Aduceți amestecul de bulion la fierbere la foc mediu; gatiti 1 minut, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Se ia de pe foc și se amestecă ingredientele rămase. Acoperiți și răciți. Se amestecă înainte de utilizare.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista