Vinaigretul de tarhon durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 59 de cenți pe porție. O porție conține 51 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Această rețetă de la Taste of Home necesită concentrat de suc de mere, muștar dijon, tarhon și apă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Sparanghel cu vinetă de tarhon, sparanghel cu vinetă de tarhon, și Vinetă de morcov-tarhon.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, dizolvați pectina în apă clocotită; pus deoparte. Într-un castron mic, amestecați concentratul de suc de mere, oțetul, muștarul, uleiul, tarhonul, piperul și amestecul de pectină. Se acoperă și se dă la frigider cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Concentrat De Suc De Mere Dezghețat, Neîndulcit
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pectină
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat