Vinetă Balsamică Condimentată

Vinetă Balsamică Condimentată
Vinaigrette balsamic condimentat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 178 calorii. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Dacă aveți chimen măcinat, muștar dijon, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 16%. Rețete similare includ Roșii galbene în vinetă balsamică condimentată, Vinetă Balsamică, și Vinetă Balsamică.

Instrucțiuni

1
Bateți oțetul balsamic și muștarul Dijon împreună într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Muștar DijonMuștar Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Bateți în ceapă, usturoi, chimen și piper roșu zdrobit. Stropiți încet în uleiul de măsline, amestecând constant până când este complet încorporat și continuați să bateți încă 1 până la 2 minute. Condimentează după gust cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Lăsați pansamentul să stea 10 minute pentru a permite dezvoltarea aromei.

Echipamente

DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista