Vinete și sandvișuri la grătar cu față deschisă afumate-Gouda

Vinetele și sandvișurile la grătar cu față deschisă afumate-Goudan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 522 calorii, 18g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $2.79 pe portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână piper, brânză precum gouda, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Această rețetă de la Epicurious are 100 de fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Încercați Sandvișuri Cu Vinete Cu Față Deschisă, Sandvișuri Cu Salată De Vinete Cu Față Deschisă, și sandvișuri cu parmezan cu vinete deschise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru gătit la foc direct cu cărbune mediu-fierbinte (căldură moderată pentru gaz); vezi procedura de grătar.
În timp ce grătarul se încălzește, amestecați roșiile, pătrunjelul, 2 linguri ulei, oțet, piper și 3/4 linguriță sare într-un castron mediu.
Cu un plan de brânză sau un cojitor de legume, radeți jumătate din brânză în felii subțiri (dacă folosiți mozzarella, tăiați subțire jumătate din ea cu un cuțit) și acoperiți feliile cu folie de plastic, rezervând bucata rămasă pentru o altă utilizare.
Periați pâinea pe ambele părți cu 1 lingură de ulei pe felie.
Tăiați partea superioară și inferioară a fiecărei vinete, apoi tăiați 2 felii (grosime de 1 inch) pe lungime din centrul fiecărei vinete, aruncând restul.
Periați părțile tăiate cu 3 linguri de ulei (total) și presărați cu 1/2 linguriță de sare rămasă.
Grătar ușor cu ulei, apoi grătar felii de vinete (acoperite numai dacă folosiți un grătar cu gaz), slăbind cu o spatulă metalică și rotind ocazional pentru a evita supra-rumenirea, până când este foarte fragedă, 8 până la 10 minute. În timp ce vinetele sunt la grătar, prăjiți pâinea, răsturnând o dată, până când se formează semne de grătar, 1 până la 2 minute în total și transferați pe un platou mare.
Transferați vinetele în platou, apoi acoperiți uniform cu brânză feliată și reveniți la grătar și gătiți, acoperite pentru cărbune sau gaz, fără a se întoarce, până când brânza începe să se topească, aproximativ 1 minut.
Transferați vinetele cu spatula pe platou.
Transferați pâinea la grătar pe 4 farfurii și lingurați amestecul de roșii deasupra.
Stropiți uniform cu uleiul de lingură rămas și acoperiți cu vinete. Condimentează cu piper după gust.
· Dacă nu puteți face grătar în aer liber, pâinea și vinetele pot fi gătite în 2 loturi pe o tigaie mare (cu 2 arzătoare), ușor unsă, bine condimentată, la foc moderat. Vinete la grătar, întorcându-se ocazional, 10 până la 13 minute, apoi acoperiți cu brânză.
Transferați vinetele pe o foaie mare de copt și fierbeți la aproximativ 3 centimetri de broilerul preîncălzit până când brânza este doar topită, aproximativ 1 minut.* Amestecul de roșii poate fi făcut cu 30 de minute înainte și păstrat la temperatura camerei.