Vinete și sandvișuri la grătar cu față deschisă afumate-Gouda

Vinete și sandvișuri la grătar cu față deschisă afumate-Gouda
Vinetele și sandvișurile la grătar cu față deschisă afumate-Goudan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 522 calorii, 18g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $2.79 pe portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână piper, brânză precum gouda, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Această rețetă de la Epicurious are 100 de fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Încercați Sandvișuri Cu Vinete Cu Față Deschisă, Sandvișuri Cu Salată De Vinete Cu Față Deschisă, și sandvișuri cu parmezan cu vinete deschise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul pentru gătit la foc direct cu cărbune mediu-fierbinte (căldură moderată pentru gaz); vezi procedura de grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
În timp ce grătarul se încălzește, amestecați roșiile, pătrunjelul, 2 linguri ulei, oțet, piper și 3/4 linguriță sare într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Cu un plan de brânză sau un cojitor de legume, radeți jumătate din brânză în felii subțiri (dacă folosiți mozzarella, tăiați subțire jumătate din ea cu un cuțit) și acoperiți feliile cu folie de plastic, rezervând bucata rămasă pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Periați pâinea pe ambele părți cu 1 lingură de ulei pe felie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Tăiați partea superioară și inferioară a fiecărei vinete, apoi tăiați 2 felii (grosime de 1 inch) pe lungime din centrul fiecărei vinete, aruncând restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
6
Periați părțile tăiate cu 3 linguri de ulei (total) și presărați cu 1/2 linguriță de sare rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
7
Grătar ușor cu ulei, apoi grătar felii de vinete (acoperite numai dacă folosiți un grătar cu gaz), slăbind cu o spatulă metalică și rotind ocazional pentru a evita supra-rumenirea, până când este foarte fragedă, 8 până la 10 minute. În timp ce vinetele sunt la grătar, prăjiți pâinea, răsturnând o dată, până când se formează semne de grătar, 1 până la 2 minute în total și transferați pe un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Transferați vinetele în platou, apoi acoperiți uniform cu brânză feliată și reveniți la grătar și gătiți, acoperite pentru cărbune sau gaz, fără a se întoarce, până când brânza începe să se topească, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Transferați vinetele cu spatula pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Transferați pâinea la grătar pe 4 farfurii și lingurați amestecul de roșii deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
11
Stropiți uniform cu uleiul de lingură rămas și acoperiți cu vinete. Condimentează cu piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
1
· Dacă nu puteți face grătar în aer liber, pâinea și vinetele pot fi gătite în 2 loturi pe o tigaie mare (cu 2 arzătoare), ușor unsă, bine condimentată, la foc moderat. Vinete la grătar, întorcându-se ocazional, 10 până la 13 minute, apoi acoperiți cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Transferați vinetele pe o foaie mare de copt și fierbeți la aproximativ 3 centimetri de broilerul preîncălzit până când brânza este doar topită, aproximativ 1 minut.* Amestecul de roșii poate fi făcut cu 30 de minute înainte și păstrat la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista