Vinete și piper verde Kugel
Reteta vinete și piper verde Kugel este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Această rețetă face 8 porții cu 160 de calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Dacă aveți piper, vinete, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Musaca vegetariană Kugel inspirată de vinetele și verdele lui s ' kar, Vinete Cu Ardei Gras, Feta Și Măsline Verzi, și Salată de vinete prăjite, ardei roșu și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Pierceți vinetele de mai multe ori cu o furculiță; așezați pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până se înmoaie. Se răcește ușor; se curăță și se toacă.
Așezați într-un castron mare.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, ardeiul gras și nucile. Gatiti 6 minute sau pana cand ceapa este frageda.
Adăugați amestecul de ceapă, sare, piper negru și ouă în vinete; se amestecă bine pentru a se combina.
Adăugați masă matzo; aruncați ușor pentru a combina. Puneți amestecul într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Se presară cu boia de ardei.
Coaceți la 450 timp de 35 de minute sau până când budinca este bine încălzită și maro aurie.