Vinete și ciuperci cu orez sălbatic

Vinete și ciuperci cu orez sălbatic
Dacă aveți despre 40 de minute pentru a petrece în bucătărie, vinete și ciuperci cu orez sălbatic ar putea fi un mare fără gluten rețetă pentru a încerca. Pentru 1,36 USD pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 238 calorii. Această rețetă servește 6. 18 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Mergeți la magazin și ridicați jumătate și jumătate, bulion de pui, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 38%. Rețete similare sunt Umplutură de orez sălbatic cu ciuperci sălbatice, Orez sălbatic cu ciuperci, și Orez sălbatic cu ciuperci și pătrunjel.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul și 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați vinetele și prăjiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
3
Scoateți vinetele din tigaie și păstrați-le la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline în tigaie și prăjiți ceapa și ciupercile până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Întoarceți vinetele în tigaie și condimentați cu usturoi, sare, piper și condimente italiene. Gatiti si amestecati timp de un minut pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
CiuperciCiuperci
Ulei De MăslineUlei De Măsline
VineteVinete
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se amestecă bulionul de pui și se fierbe timp de aproximativ 5 minute, până când cea mai mare parte a lichidului este redusă sau absorbită. Se amestecă crema de supă de ciuperci, jumătate și jumătate de smântână și orez sălbatic gătit. Se fierbe la foc mic timp de 15 minute, amestecând ocazional. Gustați și reglați condimentele cu sare și piper, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
Orez Sălbatic GătitOrez Sălbatic Gătit
Sare și PiperSare și Piper
Supă De PuiSupă De Pui
CondimenteCondimente
CremăCremă

Echipamente

DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista