Dacă aveți despre 40 de minute pentru a petrece în bucătărie, vinete și ciuperci cu orez sălbatic ar putea fi un mare fără gluten rețetă pentru a încerca. Pentru 1,36 USD pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 238 calorii. Această rețetă servește 6. 18 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Mergeți la magazin și ridicați jumătate și jumătate, bulion de pui, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 38%. Rețete similare sunt Umplutură de orez sălbatic cu ciuperci sălbatice, Orez sălbatic cu ciuperci, și Orez sălbatic cu ciuperci și pătrunjel.
Instrucțiuni
1
Încălziți untul și 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați vinetele și prăjiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
3
Scoateți vinetele din tigaie și păstrați-le la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline în tigaie și prăjiți ceapa și ciupercile până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Întoarceți vinetele în tigaie și condimentați cu usturoi, sare, piper și condimente italiene. Gatiti si amestecati timp de un minut pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Italiene
Ciuperci
Ulei De Măsline
Vinete
Usturoi
Piper
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se amestecă bulionul de pui și se fierbe timp de aproximativ 5 minute, până când cea mai mare parte a lichidului este redusă sau absorbită. Se amestecă crema de supă de ciuperci, jumătate și jumătate de smântână și orez sălbatic gătit. Se fierbe la foc mic timp de 15 minute, amestecând ocazional. Gustați și reglați condimentele cu sare și piper, dacă doriți.