Dacă aveți aproximativ 55 de minute de petrecut în bucătărie, Coacerea cu vinete și ardei roșu ar putea fi o rețetă remarcabilă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,1 USD per porție. O porție conține 246 de calorii, 3 g de proteine și 21 g de grăsimi. Această rețetă de la Allrecipes necesită oțet balsamic, ceapă, usturoi și sare și piper măcinat. Funcționează bine ca garnitură accesibilă. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 68%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Paste cu vinete cu ardei roșu, Dip cu ardei roșu cu vinete prăjite și Confit de vinete și ardei roșu picant.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Mică, Tăiată în Bucăți De Mărimea Unui Chibrit
2
Amesteca ardeiul gras rosu, ceapa si usturoiul intr-un castron mare; se asezonează cu busuioc, rozmarin, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Gras Rosu, Taiat In Bucati De Marimea Unui Chibrit
Ardei Gras Roșu, Tăiat în Bucăți De Mărimea Unui Chibrit
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
3
Peste amestecul de ardei se stropesc ulei de masline si otet balsamic; se amestecă pentru a acoperi legumele uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
4
Ungeți feliile de vinete cu ulei de măsline pentru a se acoperi subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
5
Răspândiți aproximativ 1/3 din amestecul de ardei pe fundul unui vas pătrat de sticlă; deasupra cu un strat de aproximativ 1/3 din vinete. Repetați stratificarea de încă două ori. Stratul final superior cu brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza se rumenește și legumele clocotesc, 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman