Vinete și ardei roșu la cuptor
Dacă aveți aproximativ 55 de minute de petrecut în bucătărie, Coacerea cu vinete și ardei roșu ar putea fi o rețetă remarcabilă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,1 USD per porție. O porție conține 246 de calorii, 3 g de proteine și 21 g de grăsimi. Această rețetă de la Allrecipes necesită oțet balsamic, ceapă, usturoi și sare și piper măcinat. Funcționează bine ca garnitură accesibilă. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 68%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Paste cu vinete cu ardei roșu, Dip cu ardei roșu cu vinete prăjite și Confit de vinete și ardei roșu picant.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Amesteca ardeiul gras rosu, ceapa si usturoiul intr-un castron mare; se asezonează cu busuioc, rozmarin, sare și piper.
Peste amestecul de ardei se stropesc ulei de masline si otet balsamic; se amestecă pentru a acoperi legumele uniform.
Ungeți feliile de vinete cu ulei de măsline pentru a se acoperi subțire.
Răspândiți aproximativ 1/3 din amestecul de ardei pe fundul unui vas pătrat de sticlă; deasupra cu un strat de aproximativ 1/3 din vinete. Repetați stratificarea de încă două ori. Stratul final superior cu brânză mozzarella.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza se rumenește și legumele clocotesc, 35 până la 40 de minute.