Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați vinetele umplute în stil musaca (vinete). O porție conține 713 calorii, 33g de proteine, și 56G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,41 USD pe porție. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de parmezan, ceapă, miel măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vinete Umplute În Stil Grecesc (Vinete), Vinete În Stil Szechuan (Vinete), și Vinete Umplute (Vinete) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înjumătățiți vinetele pe lungime și marcați interiorul fiecărei jumătăți, lăsând aproximativ o treime dintr-un centimetru grosime pe perimetru.Folosiți un cuțit și o lingură pentru a scoate interiorul vinetelor, lăsând o barcă.'.Folosind o furculiță, străpungeți pielea în mai multe locuri, săriți Liberal jumătățile și așezați-le cu capul în jos pe prosoape de hârtie pentru a se scurge aproximativ 30 de minute.Tăiați carnea de vinete în cuburi de 1/2 " și puneți deoparte 4 căni de cuburi (rezervați orice exces pentru o altă rețetă).Preîncălziți cuptorul la 204°.ștergeți cojile de vinete cu prosoape de hârtie, periați ușor pielea cu puțin ulei de măsline și așezați-le pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
(recomandat: Sos A1)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Coaceți-le până când sunt doar fragede (aproximativ zece minute), apoi scoateți-le din cuptor și puneți-le deoparte într-un vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați mielul și gătiți, rupând bucățile, până se rumenesc ușor-aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
5
Adăugați ceapa, usturoiul, 4 căni de vinete și gătiți, amestecând ocazional, până când vinetele sunt moi-încă aproximativ cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați roșiile, ardeiul gras, cuișoarele, chimenul, scorțișoara și cayenne și gătiți până când amestecul este destul de uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
7
Se ia de pe foc și se amestecă 1/2 cană de ricotta.Condimentați după gust și lingurați în cele 4 jumătăți de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
8
Așezați restul de 1 și 1/3 căni de ricotta într-un castron mic și amestecați nucșoara și suficient lapte până când consistența amestecului de brânză este răspândită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Întindeți-l peste jumătățile de vinete umplute și presărați blaturile cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Coaceți până când blaturile sunt foarte maronii-25 până la 35 de minute.