Vinete Umplute În Stil Mediteranean
Vinetele umplute în stil mediteranean ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 520 calorii, 22g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ienibaharul măcinat, brânza feta, cuscusul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Rețete similare sunt Fusilli Cu Vinete Și Bucăți De Cârnați-Paste În Stil Mediteranean, Ardei Umpluți În Stil Mediteranean, și Piept De Pui Umplut În Stil Mediteranean.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înțepați fiecare vinete de mai multe ori cu o furculiță.
Așezați vinetele pe o foaie de copt și coaceți la 350 timp de 20 de minute. Mișto.
Tăiați fiecare vinete pe jumătate pe lungime; scoateți pulpa, lăsând coji groase de 1/4 inch. Tăiați pulpa; puneți cojile și pulpa deoparte.
Combinați roșiile și următoarele 4 ingrediente într-o cratiță medie; aduceți la fierbere și amestecați cuscusul. Acoperiți, scoateți-l de pe foc și lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță; se amestecă pulpa de vinete.
Puneți amestecul de cuscus uniform în cojile de vinete; așezați într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Se acoperă uniform cu brânză. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când se încălzește bine.