Vinete Umplute În Stil Mediteranean

Vinete Umplute În Stil Mediteranean
Vinetele umplute în stil mediteranean ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 520 calorii, 22g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ienibaharul măcinat, brânza feta, cuscusul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Rețete similare sunt Fusilli Cu Vinete Și Bucăți De Cârnați-Paste În Stil Mediteranean, Ardei Umpluți În Stil Mediteranean, și Piept De Pui Umplut În Stil Mediteranean.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Înțepați fiecare vinete de mai multe ori cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
3
Așezați vinetele pe o foaie de copt și coaceți la 350 timp de 20 de minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Tăiați fiecare vinete pe jumătate pe lungime; scoateți pulpa, lăsând coji groase de 1/4 inch. Tăiați pulpa; puneți cojile și pulpa deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
5
Combinați roșiile și următoarele 4 ingrediente într-o cratiță medie; aduceți la fierbere și amestecați cuscusul. Acoperiți, scoateți-l de pe foc și lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță; se amestecă pulpa de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Puneți amestecul de cuscus uniform în cojile de vinete; așezați într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Se acoperă uniform cu brânză. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
evaluare carbo: 23
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista