Vinete Umplute Indiene

Vinete Umplute Indiene
Reteta Indian umplute vinete ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 35 minute. Această rețetă face 8 porții cu 267 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o farfurie destul de ieftină. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegetarian dieta. Dacă aveți coriandru măcinat, pudră de curry vindaloo, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 37%. Rețete similare includ Vinete Umplute Cu Condimente Indiene, Vinete indiene umplute cu Masala de susan-floarea-soarelui, și Vinete Curry (Indian).

Instrucțiuni

1
Scoateți interiorul jumătăților de vinete, lăsând 1/4 inch de carne atașată de piele. Tăiați aproximativ vinetele îndepărtate și puneți cojile deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Coji De PasteCoji De Paste
2
Încălziți ghee-ul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa si usturoiul pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 5 minute. Amestecați coriandrul, pudra vindaloo, pudra de chili și sarea; continuați să gătiți 2 până la 3 minute până când condimentele sunt foarte aromate. Amestecați carnea de vinete tocată și gătiți până când este foarte moale, zdrobind în timp ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
CoriandruCoriandru
VineteVinete
UsturoiUsturoi
CondimenteCondimente
CeapăCeapă
GheeGhee
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se toarnă puțină apă dacă este necesar pentru a împiedica vinetele să ardă. Păstrați piureul de vinete fierbinte la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
ApăApă
4
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o cratiță mare la 375 grade F (190 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Prăjiți adânc jumătățile de vinete în uleiul încins până când sunt crocante, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Se scurge cu susul în jos pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Odată scurs, lingurați umplutura rezervată și serviți fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc Blend cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista