Vinete Umplute Indiene
Reteta Indian umplute vinete ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 35 minute. Această rețetă face 8 porții cu 267 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o farfurie destul de ieftină. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegetarian dieta. Dacă aveți coriandru măcinat, pudră de curry vindaloo, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 37%. Rețete similare includ Vinete Umplute Cu Condimente Indiene, Vinete indiene umplute cu Masala de susan-floarea-soarelui, și Vinete Curry (Indian).
Instrucțiuni
Scoateți interiorul jumătăților de vinete, lăsând 1/4 inch de carne atașată de piele. Tăiați aproximativ vinetele îndepărtate și puneți cojile deoparte.
Încălziți ghee-ul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa si usturoiul pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 5 minute. Amestecați coriandrul, pudra vindaloo, pudra de chili și sarea; continuați să gătiți 2 până la 3 minute până când condimentele sunt foarte aromate. Amestecați carnea de vinete tocată și gătiți până când este foarte moale, zdrobind în timp ce mergeți.
Se toarnă puțină apă dacă este necesar pentru a împiedica vinetele să ardă. Păstrați piureul de vinete fierbinte la foc mic.
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o cratiță mare la 375 grade F (190 grade C).
Prăjiți adânc jumătățile de vinete în uleiul încins până când sunt crocante, aproximativ 5 minute.
Se scurge cu susul în jos pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Odată scurs, lingurați umplutura rezervată și serviți fierbinte.