Rollatini de vinete necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 632 calorii, 32g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $3.08 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți piper, vinete, brânză mozzerella și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Vinete Rollatini, Vinete Rollatini, și Vinete Rollatini.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Petreceri
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă. Condimentați vinetele și înmuiați-le în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Crema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată Sau
3
Se sotează vinetele până se rumenesc. Puneți felii de vinete pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
4
Combinați într-un castron mediu, ricotta, 1/2 cană parmezan, pătrunjel și ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®
Câteva Parmiginao-Reggiano Ras
Prin Tort
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Întindeți 1/2 cană de sos de spaghete în fundul vasului de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Paste
4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
6
Așezați câteva linguri de amestec de ricotta la sfârșitul feliei de vinete, înfășurați-le și puneți-le în vasul de copt. Continuați să asamblați feliile rămase de vinete. Se acoperă cu sosul de spaghete rămas și se acoperă cu mozzerella și 1/4 cană parmezan.