Vinete prăjite cu sos bulgur și zesty

Vinete prăjite cu sos bulgur și zesty
Nevoie de o curs principal fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan? Vinetele prăjite cu sos bulgur și zesty ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 584 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,83 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați vinete, naut, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 7 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 94%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată Bulgur și fasole largă cu pansament zesty, Zucchini-Bulgur De Vinete, și Salată de legume-Bulgur cu sos de zară.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Marcați un model încrucișat în vinete cu vârful unui cuțit. Așezați-vă într-o formă de prăjire, periați cu 2 lingurițe de ulei de măsline, condimentați, apoi prăjiți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Între timp, răsturnați bulgurul într-o tigaie cu 1 litru de apă. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 15 minute până se înmoaie. Gatiti ceapa in 1 lingura de ulei de masline pana devine aurie si moale, adaugati chimenul, apoi gatiti inca 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
BulgurBulgur
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scurgeți bulgurul și amestecați în ceapă cu nautul. Sezon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
BulgurBulgur
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Se amestecă uleiul rămas cu ierburile, usturoiul, coaja de lămâie, sucul și condimentele. Îngrămădiți un sfert din amestecul de bulgur pe fiecare farfurie, acoperiți cu o jumătate de vinete și stropiți peste un pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
BulgurBulgur
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate72
Revista