Vinete prăjite cu sos bulgur și zesty

Vinete prăjite cu sos bulgur și zesty
Nevoie de o curs principal fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan? Vinetele prăjite cu sos bulgur și zesty ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 584 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,83 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați vinete, naut, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 7 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 94%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată Bulgur și fasole largă cu pansament zesty, Zucchini-Bulgur De Vinete, și Salată de legume-Bulgur cu sos de zară.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Marcați un model încrucișat în vinete cu vârful unui cuțit. Așezați-vă într-o formă de prăjire, periați cu 2 lingurițe de ulei de măsline, condimentați, apoi prăjiți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Între timp, răsturnați bulgurul într-o tigaie cu 1 litru de apă. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 15 minute până se înmoaie. Gatiti ceapa in 1 lingura de ulei de masline pana devine aurie si moale, adaugati chimenul, apoi gatiti inca 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
BulgurBulgur
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scurgeți bulgurul și amestecați în ceapă cu nautul. Sezon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
BulgurBulgur
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Se amestecă uleiul rămas cu ierburile, usturoiul, coaja de lămâie, sucul și condimentele. Îngrămădiți un sfert din amestecul de bulgur pe fiecare farfurie, acoperiți cu o jumătate de vinete și stropiți peste un pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
BulgurBulgur
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate72
Revista