Vinete prăjite cu sos bulgur și zesty
Nevoie de o curs principal fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan? Vinetele prăjite cu sos bulgur și zesty ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 584 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,83 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați vinete, naut, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 7 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 94%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată Bulgur și fasole largă cu pansament zesty, Zucchini-Bulgur De Vinete, și Salată de legume-Bulgur cu sos de zară.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Marcați un model încrucișat în vinete cu vârful unui cuțit. Așezați-vă într-o formă de prăjire, periați cu 2 lingurițe de ulei de măsline, condimentați, apoi prăjiți timp de 30 de minute.
Între timp, răsturnați bulgurul într-o tigaie cu 1 litru de apă. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 15 minute până se înmoaie. Gatiti ceapa in 1 lingura de ulei de masline pana devine aurie si moale, adaugati chimenul, apoi gatiti inca 1 min.
Scurgeți bulgurul și amestecați în ceapă cu nautul. Sezon.
Se amestecă uleiul rămas cu ierburile, usturoiul, coaja de lămâie, sucul și condimentele. Îngrămădiți un sfert din amestecul de bulgur pe fiecare farfurie, acoperiți cu o jumătate de vinete și stropiți peste un pansament.