Vinete Prăjite Cu Inimi De Anghinare Și Salsa Verde
Vinete prăjite cu inimi de anghinare și Salsa Verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 2 porții cu 364 calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $8.8 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Dacă aveți la îndemână ceapă, capere, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole, Flori crocante de anghinare cu Salsa Verde, și Inimile de anghinare prăjite ale lui Kumquat pentru rețete similare.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Puteți încerca amestecul Teutonic Gamay Pinot Noir din 1787 D.hr. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.