Vinete picante cu carne de porc
Vinetele picante cu carne de porc necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Acest curs principal are 374 calorii, 18g de proteine, și 29G de grăsime per portie. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, carne de porc măcinată, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 46%. Rețete similare includ Cina în seara asta: Paste cu carne de porc, vinete chinezești, Baby Bok Choy și sos picant Miso, Smash-chiftele Picante de porc cu sos picant de porc, și Vinete Picante.
Instrucțiuni
Amestecați bulionul, sucul de lămâie, sosul de soia și Sriracha într-o cană de măsurare.
Tăiați vinetele în bastoane longitudinale de aproximativ 1/2 in. gros și 3 în. lung.
Gatiti carnea de porc intr-un 12-in. tigaie sau wok la foc mare, amestecând pentru a sparge aglomerările, până se rumenesc ușor, 4 până la 6 minute.
Adăugați aproximativ 2 linguri. se amestecă amestecul și se amestecă până se evaporă lichidul, 1 minut.
Transferați într-un castron și ștergeți tigaia.
Întoarceți tigaia la foc mare și adăugați 2 linguri. ulei. Când este fierbinte, adăugați vinetele și gătiți, amestecând ocazional, până când începe să se rumenească, 3 minute.
Adăugați șobolani, rămânând 1 lingură. ulei și 1/4 cană apă și continuați să amestecați până când vinetele se rumenesc și se înmoaie și șalotele sunt caramelizate, încă 7 până la 9 minute; adăugați puțin mai multă apă dacă sucurile de tigaie încep să se întunece prea mult.
Se toarnă amestecul de bulion rămas și carnea de porc și se amestecă până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită, 1 până la 2 minute.
Transferați într-un vas de servire și aruncați cu cilantro.