Vinete picante cu carne de porc

Vinete picante cu carne de porc
Vinetele picante cu carne de porc necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Acest curs principal are 374 calorii, 18g de proteine, și 29G de grăsime per portie. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, carne de porc măcinată, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 46%. Rețete similare includ Cina în seara asta: Paste cu carne de porc, vinete chinezești, Baby Bok Choy și sos picant Miso, Smash-chiftele Picante de porc cu sos picant de porc, și Vinete Picante.

Instrucțiuni

1
Amestecați bulionul, sucul de lămâie, sosul de soia și Sriracha într-o cană de măsurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
SrirachaSriracha
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
2
Tăiați vinetele în bastoane longitudinale de aproximativ 1/2 in. gros și 3 în. lung.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
3
Gatiti carnea de porc intr-un 12-in. tigaie sau wok la foc mare, amestecând pentru a sparge aglomerările, până se rumenesc ușor, 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Adăugați aproximativ 2 linguri. se amestecă amestecul și se amestecă până se evaporă lichidul, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
5
Transferați într-un castron și ștergeți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Întoarceți tigaia la foc mare și adăugați 2 linguri. ulei. Când este fierbinte, adăugați vinetele și gătiți, amestecând ocazional, până când începe să se rumenească, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați șobolani, rămânând 1 lingură. ulei și 1/4 cană apă și continuați să amestecați până când vinetele se rumenesc și se înmoaie și șalotele sunt caramelizate, încă 7 până la 9 minute; adăugați puțin mai multă apă dacă sucurile de tigaie încep să se întunece prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Se toarnă amestecul de bulion rămas și carnea de porc și se amestecă până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
9
Transferați într-un vas de servire și aruncați cu cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista