Vinete parmezan: Parmigiana di Melanzane ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,78 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 59G de grăsime, și un total de 887 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați vinete, frunze de cimbru, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Vinete parmezan (Melanzane alla Parmigiana), Parmigiana di Melanzane (Parmezan de vinete) și sos proaspăt de roșii din plante, și Vinete, roșii și parmezan coace (Melanzane alla Parmigiana) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Spălați și prosopul uscați vinetele. Feliați vinetele orizontal cu o grosime de aproximativ 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
3
Așezați feliile într-o strecurătoare mare, presărați sare și lăsați deoparte să se odihnească aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Scurgeți și clătiți vinetele și uscați pe prosoape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
5
Într-o tigaie sotată, încălziți uleiul de măsline extravirgin până la fumat. Apăsați bucățile de vinete scurse în amestecul de pesmet condimentat și sotati până se rumenesc ușor pe ambele părți. Repetați cu toate piesele. Pe o foaie de cookie-uri așezați cele mai mari 4 bucăți de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Rulou Cu Fructe
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
6
Puneți 2 linguri de sos de roșii peste fiecare bucată și așezați o felie subțire de mozzarella deasupra fiecăreia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
7
Presărați Parmigiano și acoperiți fiecare cu următoarea cea mai mică bucată de vinete, apoi sos apoi mozzarella. Repetați procesul de stratificare până când toate ingredientele au fost folosite, terminând din nou cu Parmigiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Parmigiano Reggiano
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Așezați tigaia în cuptor și coaceți până când partea superioară a fiecărui teanc mic este maro auriu și bubuit, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, Decojiți
1
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt la fel de groase ca cerealele fierbinți. Condimentează cu sare și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale Calde
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
(fie Fie Obișnuit)
5
Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.