Vinete Parmezan

Vinete Parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați parmezanul de vinete. O porție conține 1157 calorii, 58G de proteine, și 62g de grăsime. Pentru $ 4.85 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână praf de usturoi, oregano, brânză de ricotta din lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este mare. Încercați Cartofi prăjiți crocanți de vinete coapte cu sos Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan de vinete akan!), Vinete Parmezan, și Vinete Parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Mai întâi faceți sosul: puneți o cratiță mare la foc mediu și adăugați uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Adăugați usturoiul și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Adăugați măslinele, fulgii de ardei roșu și caperele și lăsați-le să gătească timp de 2 minute, amestecând des. Aruncați roșiile cu sucurile lor și aduceți la foc mic. Se amestecă busuiocul și se condimentează cu sare și piper. Se fierbe timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte.
6
Combinați firimiturile de pâine, praful de usturoi și oregano într-un bol puțin adânc; condimentează generos cu sare și piper și amestecă bine. Crăpați 3 ouă într-un alt castron puțin adânc; condimentează cu sare și piper și bate cu o furculiță pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Puneți făina într-un alt castron puțin adânc și condimentați cu sare și piper. Aranjați vinetele, făina, ouăle bătute și firimiturile de pâine pe o suprafață de lucru lângă aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Încălziți aproximativ 1/4 inch ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Când uleiul este fierbinte, dragați mai întâi câteva felii de vinete în făină, apoi înmuiați-le în ou și, în final, înveliți-le în firimiturile de pâine. Puneți cât mai multe vinete în tigaie, care se vor potrivi confortabil într-un singur strat și gătiți până se înmoaie și se rumenesc bine pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Gatiti toate feliile de vinete in acest fel, adaugand mai mult ulei de masline in tigaie, dupa cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Amestecați împreună ricotta și 1/2 cană de brânză Parmigiano. Se amestecă busuiocul și restul de 2 ouă și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
11
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
12
Pentru a asambla vasul, mai întâi pregătiți-vă cu un vas mare de copt cu unt. Pregătiți vinetele, amestecul de ricotta, sosul de roșii, brânza mozzarella mărunțită și restul de 3/4 cană Parmigiano ras. Pentru a începe, lingurați o parte din sosul de roșii peste fundul vasului de copt. Acum adăugați un strat de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella MărunțităMozzarella Mărunțită
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
13
Se întinde cu jumătate din amestecul de ricotta. Puneți un alt strat de sos de roșii și presărați cu aproximativ o treime din mozzarella. Repetați cu un strat de vinete, restul de ricotta, sos de roșii și o altă treime din mozzarella. Terminați cu restul de vinete, restul de sos de roșii și restul de mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
14
Se presară cu Parmigiano de 3/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
15
Puneți vasul în cuptor și coaceți timp de aproximativ 1 oră, până la aur și barbotare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
16
Lăsați să stea aproximativ 20 de minute înainte de tăiere.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate41
Revista