Parmezanul de vinete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 319 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pesmet cu condimente italiene, parmezan, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos de scufundare Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan cu vinete akan!), Vinete Parmezan, și Vinete Parmezan.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 7 ingrediente într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Așezați vinetele într-un castron mare; adăugați apă pentru a acoperi și lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Se scurge bine; se usucă cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4
Combinați 1/4 cană de apă și albușuri de ou într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Combinați pesmetul și parmezanul; se amestecă bine. Înmuiați vinetele în amestec de albuș de ou și dragați în amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Așezați jumătate de vinete pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit și fierbeți 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc. Repetați procedura cu vinetele rămase. Pune vinetele deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Întindeți jumătate din amestecul de roșii în fundul unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați jumătate de vinete peste sos; se acoperă cu jumătate de brânză mozzarella. Repetați straturile cu sosul rămas, vinetele și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
10
Garnisiți cu crenguțe proaspete de oregano, dacă doriți.