Vinete Parmezan

Vinete Parmezan
Parmezanul de vinete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 319 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pesmet cu condimente italiene, parmezan, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos de scufundare Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan cu vinete akan!), Vinete Parmezan, și Vinete Parmezan.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Așezați vinetele într-un castron mare; adăugați apă pentru a acoperi și lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se scurge bine; se usucă cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Combinați 1/4 cană de apă și albușuri de ou într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Combinați pesmetul și parmezanul; se amestecă bine. Înmuiați vinetele în amestec de albuș de ou și dragați în amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Așezați jumătate de vinete pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit și fierbeți 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc. Repetați procedura cu vinetele rămase. Pune vinetele deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Întindeți jumătate din amestecul de roșii în fundul unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați jumătate de vinete peste sos; se acoperă cu jumătate de brânză mozzarella. Repetați straturile cu sosul rămas, vinetele și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
8
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
10
Garnisiți cu crenguțe proaspete de oregano, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano ProaspătOregano Proaspăt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate34
Revista