Vinete la grătar cu ceapă caramelizată și fenicul

Vinete la grătar cu ceapă caramelizată și fenicul
Vinetele la grătar cu ceapă caramelizată și fenicul sunt un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 72 calorii. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână bulb de fenicul, brânză de capră, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vinete prăjite și ceapă caramelizată brânză la grătar, Fenicul Caramelizat + Ceapă, și Crostini de ceapă și fenicul caramelizat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Tăiați vinetele transversal în felii de 8 (1/2 inch grosime). Înveliți ușor ambele părți ale feliilor de vinete cu spray de gătit; se presară cu 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
VineteVinete
PiperPiper
SareSare
3
Așezați pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 7 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc. Puneți feliile de vinete deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați fenicul și ceapa; saut 8 minute sau până când legumele sunt fragede și ușor rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
FeniculFenicul
CeapăCeapă
6
Combinați restul de 1/8 linguriță de sare, 1/8 linguriță de piper, rucola, oțet și ulei într-un castron mediu; aruncați ușor pentru a acoperi. Împărțiți amestecul de rucola uniform între 8 farfurii de aperitiv; acoperiți fiecare porție cu 1 felie de vinete. Aranjați aproximativ 1/3 cană amestec de fenicul pe fiecare felie de vinete; se acoperă cu 2 linguri de roșii și 1 lingură de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
TomateTomate
RucolaRucola
OțetOțet
BrânzăBrânză
FeniculFenicul
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Presărați busuiocul tocat și cimbru uniform peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
BusuiocBusuioc
CimbruCimbru
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista